Joulukalenteri Luukku 1: December to do -list

Vihdoin ja viimein se on täällä, joulukuu! Kuinka mä oonkaan odottanut tätä vuoden parhainta aikaa ♥ Tänä vuonna oon joulukuusta erityisen innoissani syystä, jonka näette jo otsikossakin. Oon jo monta vuotta suunnitellut blogiin joulukalenteria ja vihdoinkin uskalsin ryhtyä tähän. 24 postausta peräkkäisinä päivinä kyllä hieman karmaisee mua, ottaen huomioon mun normaalin postaustahdin. Mutta aina voi yrittää, pitäkää mulle peukkuja! Tää joulukalenteri ei käsittele vain jouluisia aiheita, vaan mukana on myös esim. kosmetiikkaan ja leivontaan liittyviä postauksia. Ideat mulla on jo jokaiselle päivälle valmiina ja luonnoksetkin hyvällä alulla, toivottavasti aika vain riitää. Mutta pidemmittä puheitta mennään heti ensimmäisen luukun kimppuun ja tsekkaamaan mitä mä haluan tässä kuussa tehdä!


♥ Vietä kahdet pikkujoulut, toiset bloggaajaporukalla ja toiset tyttöjen kanssa♥ Käy Lohjan menneen ajan joulumarkkinoilla♥ Tsekkaa Stockmannin jouluosasto ja käy samalla Tuomaanmarkkinoilla♥ Osta viimeisetkin lahjat hyvissä ajoin♥ Aloita joulukuu kuusen koristelemisella (huups, koristelin jo marraskuussa)♥ Panosta blogin joulukalenteriin♥ Ota kaikki ilo irti vapaapäivistä


♥ Ota

Lue koko postaus tästä