Joulukalenteri, luukku 12; askartelua, kuulumisia ja luukkujen avausta


Aloitetaan tämän päivän luukku pikakuulumisilla, sillä niitä en ole hetkeen julkaissut.

Joulua odotan jo kovasti, vaikka lahja- ja korttiasiat ovatkin tänä vuonna minimissä. Varat eivät vaan riitä ja Postinkin kanssa on sukset ristissä. Iso osa aiotuista joulumuistamisista on matkalla vasta minulle, osa peruuntui lakon vuoksi ja rahat palautuivat tililleni. No, se on elämää se. Kunhan joskus pikkupaketit saan, jemmaan ne myöhempää varten tai kenties arvon täällä osan. Katsotaan nyt. Lakko oli oikeutettua, mutta itsessään Postia käytän enää vain minimissään.

Väsymys on valloillaan ja siitä syystä tänään käyn kilpirauhaskokeissa. Katsotaan, onko arvot pysyneet kunnossa vai onko muutoksia.  Mistään kaamosmasennuksesta ei ole kyse, sillä mieli on virkeä. Nukahteken vaan aivan liikaa. Rautaakin syön, joten kilppariarvot ovat ensimmäisenä minulla epäilyksen alla.


Samalla menemme Murusen kanssa ulos kahville ja hoitamaan asioita. Enhän ennen kokeita saa syödä. Lopun kruunaa se, kun haemme minun voittaman tuotepaketin eräästä Apteekista.  Ihanaa! Pienikin voittaminen on luksusta vähävaraisen perheessä. Toisella tavalla luksusta tekee

Lue koko postaus tästä