Joulukalenteri, luukku 13; Lahjaideoita 10 vuotiaalleAina asiat eivät ole helppoja. Ne eivät suju sukkelaan ja vaaditaan pitkää pinnaa ja rauhallisuutta. Yksi haastavimmista asioista on lahjojen osto. Ja nimenomaan niiden oikeiden lahjojen, joista saaja tykkää. 
Jokin aika taaksepäin olin tämän haasteen edessä nuoren synttäreiden edellä ja nyt jälleen joululahjojen kanssa.  Kokosin joitakin ideoitani 10 vuotiaan esiteinin lahjaideoiksi, jotta sinulla olisi helpompaa. 

Postaus pitää sisällään lahjaideoita 10 vuotiaille tytöille ja pojille. Lahjat sopivat toki myös esim. 9 ja 11 vuotiaillekin. Kyseessä ei ole mainos, yhteistyö eikä minkään sortin maksettu postaus.


Onko sinulle tuttua tilanne, jossa yrität udella lapselta tai nuorelta lahjatoiveita ja vastaus on en mä tiijä tai en mä mitään tartte? Ja jos jotain saat puristettua ulos lapsesta, on se rahaa. Ja kun se raha lahjana tuntuu jotenkin niin… no.. tylsältä. Eihän siinä tarvita muuta kuin mennä juhliin ja kaivaa kuvettaan. Entä kaikki se ostamisen ilo, paketoinnin tunnelma, narujen käherrys ja sen oman paketin ojennus hänelle. Nähdä kun avaa

Lue koko postaus tästä