Joulukalenteri, luukku 14: Tehtävä, voitto ja torttuja


Aloitetaan päivä pienellä tehtävällä. Jos luet tämän joulukalenteriluukun päivällä tai illalla, sekin käy, että pidät pienen taukojumpan tai päätät päivän tehtävääni. Se, mitä tarvitset, on peili.

Parhaiten tähän sopii koko- tai puolivartalopeili, jonka eteen menet seisomaan naama peiliin päin. Jos sinulla ei ole sellaista, löytyykö peilikaapin peili tai ota vaikka taskupeili käteesi ja nouse seisomaan niin, että seisoessasi katseesi on peilikuvaasi. Jos joku voi lukea seuraavan kuvatekstin ääneen sinulle, tee sen mukana tehtävä. Yksin ollessa lue kohta kohdalta ja tee mitä pyydetään. Helppoa.

Voit soveltaa tehtävän itseäsi parhaiten palvelemaan vaikka pyörätuoliin tai vuoteessa maatessasikin. Ainoa tärkeä asia on katsekontakti itsesi kanssa ja oikea asenne.

Aloitetaan! Lukekaa ääneen tehtävän vaiheet niin, että kerkeät rauhassa toteuttaa kaikki kohdat. Jäsennän tähän alle eri vaiheet. Seuraava mietelauseena toimiva kuva on kirjoitettu sinulle ohjeeksi. Voit jatkossa suorittaa tehtävän pelkkien vaiheiden tai kuvan mukaan, kun jo muistat, mitä mikin vaihe tarkoitti. Voit käyttää ohjettani myös esim. Terapiassa tai ryhmänä,

Lue koko postaus tästä