Joulukuun ensimmäinen ja arvonta

Joulukuun ensimmäinen ja arvonta
Ihanaa joulukuuta kaikille! Kyllä se vaan on niin, että kaikesta tästä mustasta, pimeästä ja synkästä vuoden lopusta selviää, kun tietää, että sokerina pohjalla on joulukuu. Ehkä se joulukuukin on vielä todella synkkä ja pimeä, mutta aina voi toivoa lunta ja valkeutta, jospa se toive toteutuukin, kuka tietää! 

 Nyt alkaa kuitenkin se ihana aika, jolloin saa valmistautua joulun juhlaan. Minä tykkään näpertää kaikenlaista ja olen vuosi sitten kalenterin tehnytkin kaikenlaisista askartelu- ja lahjaideoista, kosmetiikkaa unohtamatta. Sitä voit käydä katsomassa viime joulukuulta täältä (klik )

Samalla konseptilla mennään, mutta mielelläni otan vastaan myös ideoita, mitä toivoisitte kalenteriluukun takaa löytyvän.  Nytpä avaamme Kristallikimaran  joulukalenterin ensimmäisen luukun, jossa on heti pieni kosmetiikka-arvonta. Tähän arvontaan voi osallistua ehdottamalla jotakin ideaa minulle, missä kerron miten toteutan jonkin tee-se-itse-jutun. Huh, nyt taisin luvata aika paljon, mutta yritän parhaani.

Olisi kiva kuitenkin toteuttaa tätä yhdessä, joten jos vain osaan auttaa keksimällä helpon toteutuksen tuunauksen, neulomisen, askartelun ja ompeluksien saralla,

Lue koko postaus tästä