JOULUKUUN LEMPPARIT

Nyt olisi taas viime kuun suosikkien esittelyn aika ja samalla myös viime vuoden viimeistenkin. Tällä kertaa suosikeista löytyy mm. kynsilakkoja, tossuja ja yksi perusvoide. Mukavaa iltaa ūüôā


Joulukuun Bette Boxista ilmestyi ihanana yllätyksenä tämä Sally Hansenin kynsilakkaduo, joka on ollut nyt n. kuukauden ajan melkein koko ajan kynsissä. Ja tähän kaksivaiheiseen geelilakkaukseen ei tarvita edes uunia, vaan pelkästään jo väri- ja aluslakalla saat kauniit kynnet kestämään jopa 2 viikon ajan! Miun värilakan sävy on ihana 811 Make Me Mauve.


Nämä tossut ja sukat oli jo rakkautta ensisilmäyksellä ♥ Ei siis ihme, että nämä molemmat päätyivät tänne suosikkienkin joukkoon. Nuo on niin ihanat laittaa jalkaan aamuisin ja silloin kun jaloilla on vähänkin kylmä. Noista valkoisista pehmeistä tossuista ainakin huomaa, että ne ovat olleet jo ahkerassa käytössä! Nämä sain joululahjana.


Tämän valotaulun sain kummeiltani joulukuun alussa synttärilahjaksi ja siitä lähtien tässä valotaulussa onkin nuo tekstit vaihtuneet jo ahkerasti. Niin kiva sisustuksessa sekä myös kuvien taustalla.


Joulukuussa

Lue koko postaus tästä