JOULUKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Joulukuussa loppui jo muutamia joulukalentereista saatuja tuotteita. Kuukauden aikana loppui myös yksi hajuvesi, minkä ostin muutama vuosi sitten Tallinnan reissultani. Rakastan hajuvesiä, mutta niihin kietoutuu niin paljon erilaisia tuoksumuistoja, että joskus on kiva, kun hajuvesi vihdoinkin loppuu ja on aika ostaa uusi tuoksu, jonka ympärille saa alkaa kokoamaan uusia muistoja.

Dove Original deodorantti loppui vihdoinkin. Doven dödöt ovat todella hyviä, mutta tämä original oli niin tylsä, että teki mieli jo puolessa välissä vaihtaa deodorantti toiseen.

DKNY:n Be Delicious Delights Cool Swirl-hajuvesi loppui jo kuukauden alkupuolella. Käytin tätä tuoksua työtuoksuna, koska hajuvesi oli niin mieto. Tuoksu oli oikein kiva, sopi varsinkin kesään, mutta toista kertaa tätä tuoksua ei tarvitse ostaa. Tuoksu toi mieleeni lähihoitajaopiskeluaikana, kun aloitin tällä alalla ensimmäiset kesätyöt.

L’Occitanen kalenterista käytin heti ensimmäisenä shampoon ja hoitoaineen, mitkä olivat ihan hyviä, tosin niiden tuoksu ei sopinut omaan nenääni. Hoitoaine tosin jäi hieman nyppimään, koska putelo ei ollut kaikkein paras hoitoaineella ja purkkiin jäi

Lue koko postaus tästä