Joulukuun roskakori

Tervetuloa penkomaan taas kanssani roskista;) Oletin marraskuun roskakorin KLIK perusteella, etten saa millään roskista täyttymään joulukuussa.Kuinkas sitten kävikään? No todettakoon, siivosin kaappeja ja löysin muutamia reissuissa mukana olleita minikokoja jotka otin käyttöön ja sainkin osan käytettyä.

KASVOJEN PUHDISTUS
NEUTROGENA luottotuote kuukaudesta toiseen. Tämä pieniä rakeita sisältävä, hennosti kuoriva putsari on tehokas mutta hellävarainen. Käytän tätä etenkin suihkussa kasvoja puhdistaessa, jolloin voi läträtä kunnolla.Nyt täytyy sanoa, että kävi pikku moka, sillä en muista tämän toisen puhdistusveden merkkiä, mutta jokatapauksessa oli parasta ennen-tuote ja jäänyt käyttämättä. Vähän höh.
YVES ROCHER Nutrive vegetal puhdistusgeeli on pyörinyt matkameikkipussissa jo pitkään. Ihan perus putsari, ei mitään ahaa-elämyksiä anna mutta puhdistaa meikin kuten kuuluukin.
GARNIER puhdistusliinat ei tarvitse sen kummempaa selitystä, Nämä ovat täällä roskakorissa kuukaudesta toiseen koska ne vain on niin hyviä.Ja nimenomaan nämä misellivettä sisältävät!Puhdistan silmämeikin näillä joka päivä ja sen lisäksi puhdistan ihon kaksoispuhdistus tuotteilla.

HIUSTUOTTEET
SCHWARZKOPT:n BEOLOGY suihkutettava hoitoaine oli kiva tuttavuus.
Yleensä käytän BC:n vastaavaa, mutta ostin tämän kun tuota

Lue koko postaus tästä