Joululahjaideat kässähirmulle

Mitä haluaisin joululahjaksi?

Keräsin muutamia ihania juttuja joita itse kaipaisin joululahjaksi. Pienet käyttöön menevät ideat ovat niitä parhaimpia lahjoja ja ne tuovat iloa  pitkään. Uskon että moni muukin ompelun ja neulonnan ystävä saattaisi ihastua näihin.

KlompeLOMPE merinovillalankaTätä lankaa olisi ihana hypistellä ja neuloa vaikka yksi pieni takki ja pipo.  Sana KlompeLOMPE- on pyörinyt kauniin neulekirjan johdosta monen neulojan suussa ja onhan se hitti juttu! Ja ihanaa, että nyt löytyy lankaakin. Bongasin langan Lankakauppa Titityystä Toivolan vanhalta pihalta. Langat ovat neulojille aina ihana lahja, kunhan muistaa ostaa monta rullaa samaa laatua.

Titityyn koko kauppa on täynnä lankaherkkuja, joita moni on ihastellut taidokkaiden neulojien pitsihuiveissa.  Suuntaamme sinne vielä kurkistamaan muutakin joululahjatarjontaa. Onneksi Titityyllä on myös verkkokauppa, jos ette pääse Jyväskylään käymään. Tämä langan sävy hurmasi minut nyt täysin.

KlompeLOMPE merinovillalanka on tuttu nimensä mukaisesta neulekirjasta.  Kuva: Lankakauppa Titityy

KlompeLOMPE, Neuleita koko perheelleOlen nähnyt niin kauniita lapasia ja pipoja, että tämä kirja on melkein pakko omistaa. Kirjassa on

Lue koko postaus tästä