Joululahjaksi puuhaa kotipäiviin

* Kaupallinen yhteistyö: Puuhaboxi
Kuka huutaa hep ja tunnustaa, että joululahjojen miettiminen on välillä yhtä tuskaa. Tuntuu, että lapsille on välillä mahdotonta keksiä mitään järkeviä lahjoja (vaikka tosin toivelistalla on yleensä koko lelukirja).

Me saatiin Puuhaboxilta testiin lapsille hieman erilainen juttu, nimittäin koko perheen tarinaseikkailu, joka on myös erinomainen lahjaidea, mistä voi nauttia koko perhe.  Tykkään aina kehitellä kaikkee mahdollista erilaista ohjelmaa lapsille ja yleensä se tarkoittaa sitä, että lähdetään ulos. Täytyy tunnustaa, että oon tosi huono keksimään lapsille kotona sellaista yhteistä tekemistä, mikä ei aiheuttaisi kinaa, sillä tuntuu että tällä hetkellä on meneillään sellainen vaihe, että kummallakin on oma tahto ja leikkitoiveet ei oikein kohtaa. 

Meillä tyttö on aina rakastanut kaikkia erilaisia seikkailuja, jota myös Puuhaboxi tarjoaa. Ja mikä olisikaan kivempaa, kun saada aarrekartta käteen ja ratkaista eri tehtäviä, mitä piilotetuista kirjekuorista paljastuu. Tarina alkaa siitä, kun eräänä päivänä nalleystävä Pipaa ei löytynyt mistään ja vihjeenä oli vain tämä kirje:
”Olen kaapannut ystävänne Pipan!