JOULULAHJATOIVEET 2017 ♥

Oon nähnyt monien tekevän tällaisen postauksen, joten päätinpä sitten itekin tehdä! Katotaan sitten joulun jälkeen, että sainko mitään mitä toivoin hahah. 😇 Itelläkään ei kyllä tänä vuonna ollut kauhean monelle valitettavasti varaa ostaa niin kivaa lahjaa mitä olisin ehkäpä halunnut ostaa.Mutta mennään jo niihin toiveisiin!
Timantti choker- kaulakoru – Ostin muutama kuukausi sitten tuollaisen timanttichokerin, mutta se tulikin käyttöön vaan yhden kerran koska en pitänytkään siitä niin hirveästi ja päätin antaa sen kaverille. Se oli nimittäin omaan makuun liian paksu, joten tollainen tosi ohut olisi kiva.
Essien kynsilakkoja – Ostin tänä vuonna ensimmäisen Essien kynsilakkani ja tykästyin siihen todella paljon. Tykkään aika neutraaleista sävyistä joten joku sellainen olisi hyvä lisäys kynsilakkoihin.
Hama Star 61- kameranjalusta – Siitä asti, kun kamerani sain oon ajatellut kuinka kätevä tollainen jalusta olisi. Jos otan yksin kuvia meinaan niin ne mun viritelmät on kyllä tosi vaarallisia kameran kannalta. 😀
Pehmeä aamutakki – Mulla ei oo ollut moniin vuosiin lämmintä aamutakkia joten tänä vuonna

Lue koko postaus tästä