Joululahjatoiveita

Mukavaa marraskuun viimeistä! Huomenna on joulukuun eka päivä, hurjaa! Hain muuten tiistaina upouuden koneeni postista, tämä on nyt tällainen aikainen joululahja multa mulle! Kyllä maittaa nyt bloggailla, vielä kun saisi kuvausinnon takaisin mikä on kyllä mahdottomuus kun on niin synkkää koko ajan.

Siis mähän annoin miehelle Black Friday-aamuna vapaat kädet, sanoin vain että tilaa mulle joku pieni kone, sellainen millä bloggaus onnistuu. Olisin halunnut Macbook airin, mutta koska en pidä niiden käyttöjärjestelmästä ja olisin halunnut ladata siihen Windowsin, ei siinä olisi ollut kuulemma mitään järkeä. Oon hurjan tyytyväinen kuitenkin nyt tähän Lenovoon. Tämä on edellistä ihan hieman pienempi joka helpottaa kummasti jos otan koneen esimerkiksi johonkin mukaan. Kirjoitusvirheitä saatatte bongata entistä enemmän, vaikka oikoluen ja tarkistan postaukset ja kommentit ennen julkaisua, tämä on vaan pirun vaikeaa koska uusi näppis, hhe.

Anyway mennäänpä nyt postauksen aiheeseen. Tämä teksti tuntuu mulla jotenkin pakkopullalta, sillä rehellisesti sanottuna mulla ei ole tänä jouluna mitään oikein

Lue koko postaus tästä