Joulun upeimmat kultaiset!

Joulu on tuoksulahjojen antamisen aikaa ja halusin omistaa postauksen yksille joulun upeimmille kultaisille tuoksuille. Tuoksut eivät ole suosikkijärjestyksessä, sillä suosikkeja ei edes tuoksujen joukossa ole, vaan kaikki hurmaavat omalla tavallaan. Yksi on unisex tuoksu, jonka miellän enemmän miesten tuoksuksi ja kolme muuta on toisistaan erilaisia ja hyvin naisellisia tuoksuja. Vaikka Givenchyn tuoksusta on kaksi kuvaa, se johtuu vain siitä, että halusin tuoda esille eri valoissa nuo korkin hienostuneet kultalehdet. 
Syksyllä testiin saamani Juicy Couture I Love Juicy Couture tuoksu, on raikkaampi ”pikkusisar” vuotta aikaisemmin ilmestyneelle I am Juicy Couture tuoksulle. Molempia tuoksuja siivittää naisellinen mausteisuus ja kukkaisuus. Siinä missä I am Juicy Couture on omille tuoksuaisteille enemmän iltatuoksu, I Love Juicy Couture kirvoittaa taas energiaa kivalla tavalla päiviin. Pullo on tyttömäinen ja kaikkia pantterikuoseja rakastavan nappivalinta. Upea korkki viimeistelee tuoksupullon joka on kaunis, kuin koru. 
Itse tuoksussa suorastaan huumaa alkutuoksun herkullinen hedelmäisyys ja marjaisuus ja alkutuoksu pitääkin sisällään punaisia marjoja, karamelliomenaa ja

Lue koko postaus tästä