Joulun upeimmat meikit!

Postaus sisältää pr-näytteitä ja mainoslinkit on merkitty tähdellä erikseen *

Rakastan meikkejä, kuten Souliinakin ja taitaa meidän molempien lemppareita kosmetiikan saralla olla meikit ja tuoksut. Päätimme toteuttaa joulun upeimmat meikit- videon, sillä videolla on niin paljon helpompi näyttää, minkälaista hehkua ja kimallusta kukin upea meikki antaakaan. 
Erityisesti rakastan kausimeikkejä, koska niissä on jotain erityisen spessua. Ihanimmat kausimeikit usein ovat joulu-ja kesäkausimeikit. Tänä jouluna on ilmestynyt toinen toistaan upeimpia kokoelmia ja kimallus ja glitter on in. 
Guerlain on minulle meikkien saralla suurinta luxusta. Ylelliset pakkaukset, erittäin laadukkaat meikit ja meikkipuuterien tuoksumaailma. Kyllä luitte oikein, tuoksumaailma nimenomaan, sillä tämäkin erikoisjuhlavuoden puuteri tuoksuu Guerlainin puuterihelmiltä. Puuterihelmituoksua saa muuten  nykyään ihan hajuvetenäkin. Vink vink.
Kyseessä on Guerlainin 190-vuotisjuhlavuoden limited edition -keräilypuuteri, jolla loihdit kasvoillesi sileän ja valoisan lopputuloksen. Universaali sävy sopii kaikille ihosävyille. Puuterirasia on uudelleen täytettävissä Météorites Voyage -kivipuuterilla. Tämän puuterirasian säilytän aina. Guerlain Rouge G huulipunakotelot ilmestyivät viime keväänä. Voit valita itse mieleisesi huulipunakotelon ja huulipunan sävyn ja