Joulun välipäivien neulejälkkärit

Jouluna on ihana vaan olla, nauttia seurasta, ruuasta ja yhdessä tekemisestä. Meidän perinteisiin kuuluu miehen vanhempien luona majoittuminen joulun päivinä. Syödään hyvin, nautitaan tunnelmasta, jaetaan lahjoja ja illat pelataan lautapelejä. Joskus myös tv ja elokuvat on hyvä tapa rentoutua yhdessä perheen kanssa. 
Neulojat varmasti tietää, että vaikka lepo ja kiireettömyys on hyväksi, käsille on kiva olla joskus pikku tekemistä. Tässä mun lempparisukkaohjeet joulun välipäiville, kun syöminen jo puuduttaa ja rentoutuminen on käynyt mielelle tylsäksi.

Soulmates 2, Niina Laitinen designs
Ostin Tampereen messuilta Niinan ohjelehtisen, jossa on mm. nämä Soulmates 2-polvisukat. Kuvio sai ensin mun aivot täysin solmuun ja naaman sulamaan, kun olin purkamassa kuviota jo neljättä kertaa. Lamppu syttyi purku-hermoromahduksen jälkeen yllättävän äkkiä, kun luki kuvion ohjeen pari kertaa huolella läpi.
Ohjeita en osaa noudattaa vieläkään ja silmille ja mielelle raskasta sanalyhenteiden soppaa en alkanut kärkikavennusten kohdalla lukemaan, joten niihin en ole näissä sukissa yhtään tyytyväinen koska inhoan suippokärkisiä sukkia. Sukan kuvio on muuten yksinkertainen, sukka

Lue koko postaus tästä