Joulutunnelmaa Herkku ja Lahja Murenassa

Yhteistyö Herkku ja Lahja Murenan kanssa.

Sain kutsun bloggaajailtaan Salossa sijaitsevaan Herkku ja Lahja Murenaan. Sieltä löytyy nimensä mukaisesti kaikenlaisia herkkuja ruokapöytään ja kivoja tuotteita vaikka lahjaksi.

Saimme heti aluksi maistella heidän omaa glögiään, joka oli oikein hyvää. Kuulimme hieman yrityksestä ja sen tuotteista. Firma tuo itse tuotteita mm. Italiasta, josta tulee ihania laadukkaita tuotteita kuten pastoja ja pestoa.

Tuo pesto kestää muuten varmaan vuoden avattunakin hyvänä, kun on niin laadukasta. Se on kuulemma Vappu Pimiän lemppareita. Itse en ole vielä ehtinyt tuota tuotetta maistaa, mutta ostamani kivetön lakkahillo kului parissa päivässä juustojen päällä. Niin herkullista.


Myymälässä oli kyllä todella ihanasti joulu esillä. Myymälä muutti jokin aika sitten Salon torin viereltä nykyisiin, suurempiin tiloihin entisen Euromarketin paikalle. Pihalla on siis hyvin parkkipaikkoja.

Myymälän eteen on valmistettu koristeeksi oikein isot lahjapaketit. En tiedä onko Suomen suurin, mutta ainakin suuri paketti.


Heillä on myös myynnissä erilaisia koristeita juhliin ja juhlapyhiin. Nyt kauppa on laitettu upean jouluiseksi. Herkkujen lisäksi

Lue koko postaus tästä