Juhannusviikon tapahtumia sekä lomanviikon aloitusta.., juhannuksen juhlintaa sekä puutarhakiertelyä omassa puutarhassa!

Heissan taas! Oikein mukavaa Juhannuksen jälkeistä aikaa kaikille lukijoilleni….

Minulla juhannusviikko olikin kesän ainut kesälomaviikko joka aloitettiin maton pesulla…Kun noita sääennustuksia seuraili niin vähän hirvitti alkaa noita mattoja pesemään kun tuntui ettei yhtä poutapäivää ole koko viikossa…Mutta rohkein mielin minä kuitenkin maanantaina kannoin nuo matot pihalle sekä tuonne terassille ja kävin tuon meidän painepesurin tuolta autotallista hakemassa….

Vesisadetta oli luvattu iltapäiväksi joten ajattelin herätä aikaisin ja pestä nuo matot heti seitsemän jälkeen aamulla niin vähän oli siis toivetta että kerkeävät kuivumaan ennenkuin sade yllättää…

Niimpä sainkin kaikki matot pestyä jo ennen puoltapäivää ja virittelin ne tuohon kaiteelle kuivumaan….
Kuuden jälkeen se sadekin sitten alkoi joten yllätys yllätys matot oli kuin olivatkin kuivat ja näin sain juhannukseksi puhtaat matot lattialle….


Mattojen pesun lomassa olikin mukava nautiskella kahvikupillisia tuossa terassilla ja nauttia auringon paisteesta…

Vaikka olin lomalla tämän juhannusviikon, niin siitä huolimatta olin niin itsekäs että meillä kävi tämä vakkarisiivoaja tekemässä Juhannussiivouksen ja itse lähdin humputtelemaan äidin kanssa

Lue koko postaus tästä