Juhlia ja yökyläilyä


Loppiasiviikonloppuna olimme perjantaina mieheni kanssa upeilla juhlilla Tammisaaressa. Sain luvan lähteä töistä hieman aikaisemmin, jotta ehdin kampaajalle. Samalla leikkautin vähän hiuksiani lyhyemmiksi (huonot latvat pois. Ei siis sen enempää tällä kertaa).

Poika ja mieheni menivät jo edellisenä päivänä Tammisaareen. Sain siis viettää torstain ihan omissa oloissani. Tosin se meni nopeasti, kun töiden jälkeen kävin kotona kääntymässä, olin jumpalla ja saunoin siellä hyvin. Kotona olo meni illalla siihen, että valmistauduin seuraavan päivän hienoihin tanssiaisiin. No ehdin hieman maata sohvalla ja nauttia lasillisen viiniä.
Perjantaina mieheni vei pojan jo päivällä siskoni luokse hoitoon. Poika pääsi ensimmäistä kertaa yökylään kaverille (serkkupojan luokse). Anoppilassa hän on kerran aiemmin ollutkin yötä. Siitä oli jo lähemmäs vuosi aikaa.
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun mä olin näin pitkään erossa pojastani. Kahteen yöhön en ollut hänen kanssaan. Kaikki oli kuitenkin onneksi mennyt oikein hyvin ja hänellä oli ollut tosi kivaa.
Siskoni oli järjestänyt elokuvaillan pojille. Heiltä oli kysytty mitä kaikkea elokuvissa pitää olla.

Lue koko postaus tästä