Juhlien järkkäilyä 1-vuotiaan Maitokahvimedian kunniaksi

Useat jo pidemmän aikaa blogini parissa viihtyneet lukijat ovatkin varmasti huomanneet minun rakastavan juhlien järjestämistä – teenhän sitä tasaisin väliajoin. Jos lasten synttärikemuja ei nyt lasketa, on tapoihini kuulunut järjestää ainakin yhdet aikuisten juhlat kerran vuoteen, mielellään tietysti kesäisin.

Kaksplus-bileet 2015
Maitokahvimedian 1-vee kekkerit lähestyvät jo kovaa vauhtia ja tänä vuonna päätimmekin poikkeuksellisesti järkätä blogibileet meidän takapihalle! Tämähän on vain ja ainoastaan mieluista minulle ja kovasti jo kemuja täällä järkkäilenkin. Ihan parasta kun saa pikku hiljaa tehdä omaan tahtiinsa – lomaahan tässä vietellään.

Muutama vuosi taakse päin kun vielä bloggasin Kaksplussan portaalissa, lupauduin tarjoamaan takapihamme puutarhakemujen pitopaikaksi. Yhdessä tietenkin muiden bloggaajatovereiden kanssa järkättiin juhlat ja lopputulos oli erittäin ikimuistoinen sekä onnistunut. Oi niitä aikoja!

Jotain yhtäläisyyksiä edellisten kemutusten kanssa näissä tulevissa lauantain pirskeissäkin tulee olemaan, mutta vielä en kuitenkaan liikaa paljasta. Pääsette mukaan juhlatunnelmiin instagramissa ja tietysti muutaman päivän viiveellä myös täällä blogin puolella.

Koskakohan uskaltaisin järkätä ihan omat bileet mun blogini uskollisille seuraajille,

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliOlisinpa tiennyt
Seuraava artikkeliVintage