Julkaisemattomat kynnet

Poimin luonnoksista yhteen kasaan kynsikuvat, jotka ovat roikkuneet siellä iäisyyden ilman tekstejä. Yritin muistella mitä lakkoja, laattoja ym. niissä olen käyttänyt mutta yllättävän haastavaa näin jopa yli puolen vuoden päästä muistella. 

Violettilakka on Kikon 255 Purple microglitter. Sen päälle leimasin muistaakseni Moyran Florality 3 laatasta Dependin hopealla lakalla. Lisäksi pari hologlitteriä Opin I snow you love me pullosta.

Tässä pohjalla on Picture Polishin Wine. Ajattelin, että tumman lakan päällä punaiset foliomilvit näyttäisi kivalta mutta lopputulos ei ollutkaan niin siisti. Vinkkivitonen: kannattaa käyttää vesipohjaista päällylakkaa niin foliosiirtokuvatkin pysyy sileän näköisinä. Ennen oon laittanut pikakuivattajaa niin se vetänyt ryppyyn.


Liukuväri on tehty Essencen Black is backilla ja Picture Polishin Allurella. Päälle sudin kerroksen China Glazen Fairydustia. Nimettömässä pohjalla Dance Legendin Gothic Veil ja leimattu purppuraisella MoYou Londonin Rock night leimauslakalla kuvio Über Chic 1-03 leimauslaatasta.


Turkoosilakka on Picture Polishin Salt water. Sen päälle tein leimadecaleja MYL Flower power 22 laatasta. Nämä ovat ihanan kesäiset. Harmi, että kuviot on

Lue koko postaus tästä