julkkisten kauneusleikkaukset

Heippa ja lumista perjantaita kaikille ♥Oon jo pitkään miettinyt että haluaisin tehdä blogiin jonkun kauneusleikkauksiin liittyvän postauksen ja nyt vihdoin sain siihen sopivan idean. Julkkisten kauneusleikkaukset.
Mun mielipide kauneusleikkauksista on se, että itse en sellaista koskaan tekisi, mutta silti mua aina kovasti kiinnostaa ne. Tykkään telkkaristakin katsoa kaikkia aiheeseen liittyviä ohjelmia, esim. kauneuden hinta (oletteko katsoneet?).Mua on aina viehättänyt estetiikka ja kaikenmaailman makeoverit ja joskus nuorempana hain ammattikorkeaan josta olisi voinut valmistua stylistiksi (vaikka silloin tosin vaatesuunnittelu kuulosti kivemmalta).
Joskus mun mielipide kauneusleikkauksista oli paljon jyrkempi kuin nykyään. Ehkä se johtuu siitä että tänä päivänä ne ovat aika yleisiä ja tuntuu että melkein jokatoisella julkkiksella on joku operaatio takana. Itsekin tunnen muutaman ihmisen jolle on tehty jonkinlainen kauneus operaatio / leikkaus. Yllättävän monella ”tavallisella tallaajallakin” on nykypäivänä esimerkiksi silarit, huulissa täytettä tai muuta vastaavaa. Ja aika harvoin ne tulokset ovat niin näkyviä että sitä edes välttämättä tajuaa että kyseiselle henkilölle on mitään

Lue koko postaus tästä