Juniorin rippijuhlat

*Osa tarjoiluista (turkoosit) kaupallisessa yhteistyössä @sokeritähti kanssa
Nyt on tämän perheen rippijuhlat juhlittu. Viime kesänä juhlittiin teiniä ja tänä vuonna junioria, tosin teinejä on nykyään kummatkin joten pitäiskö vaihtaa nimityksiä:) Viime vuoteen verrattuna itse rippikoulu-ja konfirmaatiokin oli hyvin erilaisia. Rippikoulu alkoi juuri ennen koronaa ja pahimman ajan yli päästyä odotimme seurakunnalta tietoa järjestetäänkö leiriä ja konfirmaatiota ollenkaan tänä vuonna ja jos milloin ja miten. Ne päädyttiin järjestämään jakamalla nuoret kahteen ryhmään ja lyhentämällä leiriä viikosta viiteen päivään.
Ensin toivoin salaa että kaikki siirtyisi syksyyn, sillä oli epäilys uskaltavatko vieraat tulla jos koronaa liikkeellä. Toisaalta, kesälomasuunnitelmia, tai ylipäätään kesäsuunnitelmia oli vaikea tehdä kun tietoa riparista joudutttiin odottamaan. Mutta toki sen ymmärtää, koska tilanne todella poikkeava ja pistänyt monen asian uusiksi.Nuorten kannalta leiri oli kuitenkin kiva ja oikein onnistunut, viettivät sen Punkaharjun Mannilassa.  
Juhlia varten varattiin sama tila kuin edellisenä vuonna ihan  helppouden vuoksi ja osa tarjoiluista saatiin yhteistyönä Sokeritähti-konditorian kanssa. 
Tässä kuvasatoa juhlapäivältä ja yllätys,

Lue koko postaus tästä