Jutellaanko naiseudesta, hormoneista ja vaihdevuosista

Olen useamman tunnin tänään googlaillut netistä tietoa vaihdevuosista, esivaihdevuosista, erilaisista ehkäisyratkaisuista ja apukeinoista mihin lie vaihdevuosien esivaiheisiin. Vaihdevuosista löytyy kyllä tietoa, aivan liian nihkeästi tosin, mutta entäs välimaastoaika, kun olet molempien vaiheiden pimeällä puolella?

Mikä himputti siinä on, että miltei kaikesta voidaan netissä jutella hyvinkin avoimesti, mutta kun on kyseessä naiseuden uupahtaminen ja uupahtamisen etkot, tätä tietoa saa hippusin kerätä tyyliin hiekanjyvä sieltä ja toinen tuolta. Eikä naiset tästä aiheesta juuri keskenään edes puhu, asia vaan on niin kovin häpeällinen. Mutta jos tässä asiassa naisten kesken tunnettaisiin enemmän rohkeaa avoimuutta, niin miten paljon helpompaa olisi meillä kaikilla.

Voisiko joku kirjoittaa kirjan, ”Pelastusrengas vaihdevuosien esioireisiin ja vaihdevuosiin.” Yksiin kansiin ihan kaikki ongelmat ja naisten haastattelupätkiä sinne mukaan jutulle totista pontta antamaan.

Soitin tänään lääkäriin ja perästä kuuluu soittoa. Piti jopa omaa keissiä konsultoida kokeneemmalta hoitajalta ja kokeneemman hoitajan lääkäriltä. Uskalsin vihdoin sanoa ääneen, apua auttakaa, kaipaan

Lue koko postaus tästä