JYSK goes KESÄ – Meripaviljongissa

Olin JYSK goes Kesä– tapahtumassa viime viikolla ja saimme ihastella uudistuneen JYSKin kesän uutuuksia. Puutarhatuolilla istuessa upeassa Meripaviljongin atmosfäärissä lähes unohti, että ulkona oli paukkupakkanen. Aloitimme tutustumalla Jyskiin yrityksenä, maajohtaja Ville Velinin johdolla. Seuraavaksi kuulimme taustaa mallistojen suunnittelusta ja värimaailmoista Jyskin Range ja Design Managerin Rikke Blaesildin kertomana. 
Tänä keväänä esiin nousee kolme keskenään yhdisteltävää sisustustrendiä: Simplified Luxury, Urban Roots ja Hygge. Paljon on nähtävissä luonnonmateriaaleja, punottuja koreja, bambulyhtyjä ja pehmeitä muotoja. Vastapainona keveitä teräksisiä pikkupöytiä, betonia, suoraviivaisia linjoja, minimalistisia kukkatelineitä ja graniittiharkkoja muistuttavia öljylyhtyjä. Näillä tyylisuunnilla saa tehtyä kaikenlaista kivaa eri tiloihin ja tilaisuuksiin.
Ihanan pehmoinen uutuus tuotesarja Sense tulee mallistoon maaliskuussa ja se koostuu orgaanisesta puuvillasta valmistetuista kodin tekstiileistä.Ihan pakko siis saada näitä omaan kotiin!
Ihana ilta ihanien ihmisten seurassa ja oli niin kivatavata myös muita blogaajia!En malta olla mainitsematta tarjoilua joka oliaivan mahtava tapas-pöytä viineineen!

Kiitoksia kutsusta Akvamariini ja JYSK!

Lue koko postaus tästä