Kaasoilla on nyt mekot!

Vihdoin sekin stressinaihe on ohi, nimittäin kaasot Iida ja Heke sanoivat sunnuntaina yes to the dress!

Edellisen mekkokokeilun jälkeen oli vähän stressaantunut, turhautunut ja ärsyyntynyt fiilis, mutta kuitenkin saatiin vähän hahmottumaan, millaiset mekot kaasoilla voisi olla. Itse asiassa kaasoille valittiinkin sitten aikalailla samanlaiset mekot, joihin jo viimeksi ihastuin.

Heke kävi toukokuun puolessa välissä yksinään katselemassa mekkoja, kun etsi toisen ystävänsä häihin kaasonmekkoa. Hän löysikin Espritistä nätin turkoosin mekon ja laittoi minulle ja Iidalle mekosta kuvaa. Pienten pohdintojen jälkeen pistin mekot tilaukseen netistä (kun liikkeessä ei ollut kokoja, ja jälleen parissa eri koossa) ja sunnuntaina sitten päästiin vihdoin kokeilemaan mekkoja kaasoille!

Mekot näyttävät kuvissa paljon sinisemmiltä, mutta luonnossa väri lähenee jopa tumman turkoosin ja smaragdinvihreän sekoitusta. Päätimme kuitenkin, että koska turkoosi on niin häilyvä määritelmä (välillä selkeästi vaaleansinisiäkin myydään turkoosina) ja pidimme mekkojen väristä, niin väri ei ollut ongelma. Sitten vaan jännitettiin mitä kaasot mekoista sanoivat päällään!


Hekellähän oli jo aiemmin mekko päällä ollut, mutta

Lue koko postaus tästä