Kaasojen ja bestmanien pukeutuminen

Toisin kuin ehkä monilla muilla, meidän hääsuunnittelussa naisten pukeutuminen on ollut selkeää jo vuosi ennen häitä ja miesten pukeutuminen alkaa vasta nyt hahmottumaan.

Meillä on kaasoille ja bestmaneille kaikille sama budjetti, jonka he periaatteessa saavat käyttää miten haluavat. Budjetti on 150 € per henkilö, eli yhteensä heihin oltaisiin valmiita käyttämään 600 € (plus kiitokset), mutta tällä hetkellä ainakin näyttää, ettei ihan niin paljoa ole tarpeen käyttää. Tuo 150 € vapaa budjetti tarkoittaa sitä, että he saavat itse päättää, mitä heidän kulujaan me maksamme. Esimerkiksi kaasoille maksoimme mekot ja loppusumman he voivat käyttää kenkiin, kampauksiin, meikkiin, laukkuun, ym. Tällä hetkellä näyttää siltä, että he haluavat mekot, meikit ja kampaukset meidän kustantamana ja itse hankkivat sitten kengät, korut ja muut tarvitsemansa asiat (tai käyttävät jo olemassa olevia, sama se).


En ole liian tarkka kaasojen pukeutumisesta. Päädyimme heidän kanssaan siihen, että heillä on samanlaiset mekot, mutta kampauksen, meikin, kengät, korut ja laukun he saavat päättää

Lue koko postaus tästä