Kaasojen mekkojen kokeilua

Tilasin tuossa viikko sitten aika ison läjän mekkoja kaasoille kokeiltavaksi. Häiden teemavärien mukaan mekkojen tulisi olla joko turkoosit tai harmaat, mutta kun tässä ollaan mekkoja selailtu, niin meidän on ollut pakko todeta: kyllä ne mekot harmaita tulee olemaan. Harvinaisen vähän on turkooseja mekkoja ylipäätään, mutta valitettavan usein jos turkoosi mekko löytyy, ei se ole meidän mielestämme ihan kaasojen mekkomatskua. Olimme myös ennakkoon sopineet, että mekko voisi olla noin polvipituinen, mutta sen oikean löytyessä myös koko pitkä käy.

Mun upeat kaasot ❤️
Mekkojen etsintää aavistuksen hankaloittaa myös se, etten tiedä haluanko heille samat vai eri mekot. Etsimme mekkoja, joista me kaikki pitäisimme, sillä vaikka minä ja Visa mekot maksamme, haluan, että mekot olisivat oikeasti kaasojen mieliin ja ehkä jopa he käyttäisivät niitä myöhemminkin jossain juhlissa.

Kokoonnuimme mekkojen saavuttua Iidan luona. Minä, Iidan poikaystävä ja Visa WhatsAppin välityksellä toimimme makutuomareina. Räpsin kaikista mekoista kuvia ja laitoin niitä Visalle, joka jonkun kumman takia oli jäänyt mielummin

Lue koko postaus tästä