Kahvikuppi hänelle ja minulle

Olin niin sydänsilmänä tuon keskiviikon, että innoissani kävin koristelemaan itselleni ja kullalleni kahvikuppeja.Minulla oli kotona valmiiksi kaksi valkoista kahvikuppia ja keramiikkamaalia, jonka olin ostanut oman alueen kirpparilta eurolla.Kahvikupit ostin Ison Omenan Finnmarilta 1,50€ kappalehintaan.Tämä ei ole yhteistyöpostaus vaan ihan oma mielipide.Tuo Finnmari on aivan ihana sisustuskauppa.Sieltä saa pikkurahalla vaikka mitä ihanaa, tosi kivoja valmiita lahjaideoita myös.

Palataan nyt kuitenkin näihin kahvikuppeihin.Leikkasin dc-fixistä kirjaimet, MR ja MRS.

Kiinnitin kirjaimet mukin pintaan.Dc-fix on siitä hyvää, että sen saa pinnasta helposti irti, jos kirjain ei ensimmäisellä tai toisellakaan yrityksellä mene hyvin.

Maalasin näkyvillä vedoilla mustanharmaata maalia kirjaimien päälle.Toinen puoli kupeista on edelleen valkoinen.Annoin kuppien kuivua seuraavaan aamuun.

Irrotin tarrat ja ”poltin” kotiuunissa värin kupin pintaan.Uuni lämmitetään 160 asteeseen, kupit laitetaan uunin alatasolle ja annetaan olla uunissa puolisen tuntia. Tämän jälkeen uuni sammutetaan, mutta annetaan kuppien jäähtyä uunissa.Kupit kestävät kevyen tiskikonepesunkin.

Leivoin vielä sydämen muotoisia muffinseja tässä rakkauden huumassani 😀
Huomenna lähdemme viettämään uutta vuotta ystäväperheen luokse Karkkilaan ja ajattelin pitää

Lue koko postaus tästä