KAIKILLE HYVÄ MIELI – SUKHI MATOT


Kaupallinen yhteistyö Sukhi-matotEn hyödy linkkien klikkailuista
Sukhi ei ole vaikuttanut tekstin sisältöön, teksti on minun tuottama!
Oletko kuullut joskus Sukhin matoista, pannualusista tai lasinalusista? Sukhi-mattojen toiminta perustuu siihen että tekijä saa kunnollista palkkaa, kunnolliset työolot, jotka valitettavasti eivät ole ihan arkipäivää esimerkiksi Intiassa tai Nepalissa. Nämä ihmiset tekevät tätä suurella rakkaudella ja saavat elätettyä perheensä. Mikä on meille ihan itsestään selvyys, koska meillähän on asiat oikeasti todella hyvin. Ostatko siis todella halvan maton joka on tehty itämaissa vai maksat pikkuisen enemmän että oikeasti tekijät saavat elää onnellista elämää. Sukhi on Nepalia ja tarkoittaa onnellista.
Jokaisen tuotteen mukana tulee tuotekortti jossa lukee ketä tuotteen on valmistanut ja jos haluat pystyt lähettämään heille myös sähköpostilla kiitokset. Sukhin sivuilta löydät mattojen valmistajat  ja heidän kuvat, Nepalilaisten huopamattojen valmistajat löydät täältä, Marokkolaisten Beni Ouarain mattojen valmistajat täältä ja Intialaisten villamattojen valmistajat löydät täältä.
Kuva Sukhi-matot

Mattoja on erilaisia malleja, niitä löytyy pyöreinä tai suorakulmaisena. Valmiita malleja on tarjolla mutta sinulla on myös mahdollisuus tilata räätälöity matto, juurikin sinun tarpeesi

Lue koko postaus tästä