Kaikkea mukavaa

Eilen Vauhtimimmit käväisivät Nyxin uuden meikkivoiteen lanseeraustilaisuudessa. Nyxin kevään meikkiuutuuksista kirjoitinkin jo aiemmin täällä. Souliinan kanssa on aina hauskaa ja kun tilaisuudessa on hyvää seuraa, herkuttelua ja meikkejä, niin onhan se sellainen tyttömäinen unelma. Uusi meikkivoide Can’t stop Won’t stop on kiinnostava siinäkin mielessä, että kuvausten perusteella tästä voisi veikata uutta haastajaa koko päivän kestävälle luottomeikkivoiteelle Estee Lauderin Double Wearille. Eli perästä kuuluu, oliko tästä Nyxin huomattavasti edullisemmasta meikkivoiteesta haastajaksi. 

Vaalea takki auton kuraisuutta pyyhkineenä liikenteessä, mutta kuinkas muuten. Kuinkas muuten voin sanoa myös tähän videoon, että vaikka kaksi kertaa tein, niin molemmilla kerroilla siihen tuli outo musta laatikko. En tiedä taas mitä tein väärin, mutta tuli nyt tälläinen pieni televisioruutuvideo. 🙂 Siellä hieman lisää tunnelmia Nyxin tilaisuudesta. 
Mutta koska Helsinkiin asti menin, niin päätin käydä leffassa. Kävin viime viikollakin leffassa, joten tässäpä molempien leffojen trailerit. Tänään kävin katsomassa Instant Family leffan, joka on tositapahtumiin perustuva elokuva kasvattivanhemmista, jotka ottavat huomaansa sisarustrion, joista yksi lapsista

Lue koko postaus tästä