Kaksi haikaranpoikasta katolla

Tänään on meidän kakkoshääpäivä eli se romanttisempi päivä, jolloin avioliittomme siunattiin Latviassa eli oli ne isot juhlat. Mutta ei sen enempää hääpäivästä tai niistä juhlistakaan, vaan siitä, että juhlapaikan katon päällä oli haikaranpesä, jossa oli kaksi haikaranpoikasta. 
Siinä kohden nuo kaksi haikaranpoikasta edustivat kahta ihanaa mieheni lasta, jotka olivat häähumussa juhlimassa mukana, toinen sulhaspoikana ja toinen morsiusneitona ja joita pidän täysin omina lapsinani. Myöhemmin minulle valkeni, että nuo kaksi haikaranpoikasta edustivat myös kahta yhteistä lasta, jotka syntyivät häittemme jälkeen. Ensimmäinen tytär syntyi miltei vuosi häiden jälkeen 27.5.2004 ja toinen tänään ”hääpäivänämme” 14.6. 2006. 


Hääpäiväämme juhlimme aluksi jomman kumman hääpäivistämme osuessa lähemmäksi viikonloppua, eli maistraattipäivä on tuo 11.6 ja avioliittoon siunaus 14.6, mutta selkeää oli, kun perheen kuopus syntyi 14.6, ei hääpäivää enää vietetetä kyseisenä päivänä, vaan tänään on yksinoikeutetusti tyttären syntymäpäivä ja tänään tytär täyttää 12-vuotta. Moniin avioliittovuosiin ja yhteisiin vuosiin mahtuu myös kriisejä ja niin meilläkin oli pahin avioliittokriisi ennen tyttären raskautta

Lue koko postaus tästä