Kaksi lookkia Urban Decay Born to Run -paletilla

Aikaisemmin esittelemäni Urban Decay Born to Run paletti on mulla todella vahvasti aivan jatkuvasti käytössä, jonka vuoksi halusinkin julkaista kaksi erilaista lookkia kyseisellä paletilla tehtynä. Itse paletin hintoineen (n. 50€ ostopaikasta riippuen) esittelin jo aiemmin, joten käy esittely paletista lukemassa täällä. Mun piti kuvata lookkeja kolme, mutten tässä välissä tullut edes kuvausmielessä tehneeksi tummempaa lookkia joten kahdella mennään – julkaisen tummemman myöhemmin!

Purppura meikki

Kun kaipaan hiukan väriä silmämeikkiin, mutta mulla ei ole aikaa käyttää häivyttelyyn valovuotta saatika keksiä uusia komboja, menen tällä lookilla. Synttärit, treffit, illanistujaiset, kosmetiikkaosaston työvuorot ja ties mitkä on tulleet tällä lookilla käytyä läpi!

Tähän yksinkertaiseen lookkiin tulee luomivaon yläosaan häivytyssävyksi lohenpunaista ”Still shot” -sävyä, luomivakoon ja ulkonurkkaan purppuraa ”Hell ride” -sävyä ja liikkuvalle luomelle, sisänurkkaan ja kulmaluulle vaaleaa helmiäissävyä ”Blaze”. Alaluomelle toistan sävyt ”Hell ride” ja reunojen häivyttelyyn ”Still shot”. Meikkipohjana tässä Maybeline Superstay -meikkivoide ja huulilla MAC Cosmetics Liptensity -huulipuna sävyssä Driftwood  + Fentyn Gloss Bomb.

Lue koko postaus tästä