Kaksplus blogiverkoston joulukalenteri: DIY- Pyykkietikka on nopea ja käytännöllinen joululahja

Osallistun tänäkin vuonna Kaksplussan verkoston omaan joulukalenteriin, mistä löytyy jouluista inspiraatiota joulukuun jokaiselle päivälle aina aattoon asti. 
Meillä alkaa olla lahjahankinnat kerrankin hyvällä mallilla ja jouluaattoon on vielä hyvin aikaakin. Tässä postauksessa ajattelin vilauttaa lahjaideaa, mikä on erinomainen esimerkiksi päiväkodin tädeille. Tällaiset nopeat ja käytännölliset joululahja vinkit ovat kivoja, sillä meilläkin päiväkodissa on yhteensä 7 hoitajaa ketkä lapsukaisia viihdyttävät päivät pitkät. 
Pyykkietikka tekee jopa urheilutekstiileistä hyvän tuoksuisiaTänä jouluna lahjaksi annetaan päiväkodin upeille hoitajille pullot pyykkietikkaa. Pyykkietikka toimii huuhteluaineen tavoin raikastaen niin pyykin kuin pyykkikoneen. Sitä voi käyttää ihan kaikkien materiaalien kanssa ja se myös poistaa pinttyneet hajut esimerkiksi urheilutukstiileistä.  Lisäksi pyykistä tulee ihanan pehmeää ja todella hyvän hajusta!
Ympäristöystävällinen pyykkietikka huuhteluaineen sijaanNykyään, kun pohditaan yhä enemmän ekologisia vaihtoehtoja, niin pyykkietikka on juuri sitä.  Se ei  sisällä mitään haitallisia kemikaaleja, eikä se myöskään haurastuta tekstiilejä. Pyykkietikka on ihan super helppo tehdä, sillä tarvitset siihen vain etikkaa ja valitsemaasi tuoksua. Käytä puhtaita eteerisiä öljyjä, joissa on

Lue koko postaus tästä