Kampaaja ja meikkaaja varattu

En hirveän usein itse kampaajalla käy ja jos käyn, leikkaan ainoastaan kulahtaneet latvat pois. Ikinä en ole meikattavana ollut.

Tällaisista lähtökohdista on hyvä lähteä kampaajaa ja meikkaajaa etsimään häitä varten, kun kampauksen ja meikin täytyisi olla superkauniit ja todella kestävät. Yritin Facebookissa ja tutuilta kysellä vähän vinkkejä Espoossa, mahdollisimman lähellä Leppävaaraa, sijaitsevista kampaamoista ja meikkaajista. Plussaa olisi, jos nämä sijaitsisivat saman katon alla ja tuplaplussat tulisi, jos he pääsisivät hotellille, jossa vietämme kaasojen kanssa häitä edeltävän yön.


Olen jotenkin päässäni muodostanut kauniin kuvan hääpäivänaamusta, kun heräisin aikaisin kaasojen kanssa innosta ja jännistyksestä pihisten ja meikkaaja ja kampaaja tulisivat hotellihuoneeseemme. Samalla kun söisimme ihanaa aamiaista olisimme yksi kerrallaan meikattavana ja kammattavana. Myös kuohuva avattaisiin hyvissä ajoin tylsyttämään suurinta terää jännityksestä.

Tälläinen unelmakuva on, öö, ehkä kaikilla morsiamilla ja toivon, että saan hääaamustani juuri tuollaisen ja vielä paremman. Luultavasti se ei silti ole yhtään toiveideni mukainen, kun jännitän ja stressaan kaikesta enkä saa mitään kurkustani

Lue koko postaus tästä