Kannanotto: Nettikiusaajat ja vihakommentoijat ovat p*skahousuja*

Kannattaa käydä lukemassa Uuninpankkopoika-bloggarin ja juristi Saku Timosen julkaisu nettikommentoinnista/kiusaamisesta ja sen seurauksista.Olen itsekin saanut jonkin verran mitä ihmeellisempiä kommentteja blogissani ja instagramissa. Olen miettinyt niiden julkaisemista, kuten Timonenkin on tehnyt, koska se on sallittua.Olen päättänyt julkaista ne kaikkien nähtäville.Kaikilla on sananvapaus, mutta siitä seuraa myös vastuu.
”Kun omassa päässä pyörii vain yksi ajatus, niin koko maailma suodatetaan sen läpi.”

”Vihapuhujat yrittävät häpäistä kohteensa, mutta he tekevät sen niin tökerösti, että paljastavat samalla oman hölmöytensä”.

Katkelmat Saku Timosen Kodin Kuvalehden haastattelusta, 15/2016.
Olen ennenkin voittanut oikeudessa tällaisia juttuja, joilla ei ole mitään muuta perää kuin kateus ja katkeruus. Vastapuolen on aika oppia teoistaan. En siedä loan heittämistä ja kiusaamista missään muodossa. Olen nähnyt kasvotusten kommenttien lähettelijöitä ja jostain kumman syystä he eivät uskalla olla niitä töykeitä kusipäitä siinä hetkessä. Häpeilevät tekojaan, paskahousut ja koettavat paeta kääntämällä selkänsä minulle, mutta teoistaan ei pääse pakoon kääntämällä minulle selkänsä. Jos on leikkiin ryhtynyt, niin vastapuolen joka on aloittanut kaiken on

Lue koko postaus tästä