Karkkilassa helmikuussa


Viikonloppua vietettiin taas Karkkilassa ystäväperheen luona.Niin kuin aina, aika meni liian nopeasti.Meillä oli todella kivaa, vaikka ei tehty mitään erityistä.Otettiin ilo irti myrskyisestä lauantaista,  katseltiin leffoja ja syötiin hyvin.
Perjantaina tehtiin kanakebabia ranskalaisten kanssa ja oli ihan ok vaihtoehto peruskebabille.Katseltiin yhdessä Oscareitakin voittanut Parasite elokuva, joka oli kyllä aivan älyttömän hyvä.Hitsit mitä juonenkäänteitä!Annetaan leffalle ⭐⭐⭐⭐⭐
Lauantaina söimme itsetehtyjä valkosipuliperunoita, jotka valmistettiin leivinuunissa…niin hyviä.Lisäksi lautasella oli lehtipihvejä ja hyvää salaattia.


Jälkkäriksi tehtiin kääretorttua, jossa täytteenä oli tuoreita mansikoita, mascarponea ja kermavaahtoa.Todella hyvän ja raikkaan makuinen kääretorttu ja valmistui ihan huippunopeasti!

Kävin taas Lähetystorilla pyörähtämässä, mutta tällä kertaa kierros oli Mialle ja minulle suuri pettymys.Paikat olivat sikin sokin ja joihinkin nurkkiin ei päässyt ollenkaan tavaroita katselemaan.Onneksi kuitenkin huomasin tämän lasin, joka oli hyllyssä, jossa lasit maksoivat  0,50€/kpl.Tämä oli siis ainoa ostokseni tällä reissulla.
Viime aikoina olen ollut todella stressaantunut ja minulle on ilmestynyt ihmeellisiä oireita ihoon ja muitakin pieniä ongelmia, jotka johtuvat osittain jatkuvasta stressitilasta.Olikin siis enemmän

Lue koko postaus tästä