Karmiva karnevaali


Viime viikkoina on eletty kurpitsalyhtyjen, hämähäkinseittien ja aaveiden juhlaa. On ollut Halloweenia, samhainia, pyhäinpäivää, kekriä..

Pimenneiden iltojen, talven alkamisen ja kaikkien pyhien aaton kunniaksi luvassa on melkoinen kuvapläjäys Särkänniemen Karmivasta karnivaalista, jossa kävimme perjantai-iltana fiilistelemässä luurankojen, zombien ja kummitusten aikaa.


Lokakuun puolella Särkänniemessä järjestettiin ensimmäistä kertaa Karmiva karnevaali, jossa vierailijat pääsivät erinomaisesti virittäytymään Halloween-tunnelmaan, sillä alueelta löytyi niin eläviä kuolleita, tuliesityksiä kuin etelä-amerikkalaisten kuolleiden päivän Día de los Muertosin hengessä koristeltu alue.

Linnanmäen Valokarneevaaleille en tänä vuonna ennättänyt, joten Karmiva karnevaali oli oikein mainio korvike välkkyvine valohattaroineen, sirkusesityksineen ja valaistuine huvipuistolaitteineen. Puistossa oli muun muassa kuusi metriä korkea kuumailmapallo, tekoverta ja kymmenen kiloa hämähäkinverkkoa.

Hyvää pyhäinpäivää kaikille!

Minä taidan sytyttää kynttilät, sukeltaa sohvalla odottelevalle kainalopaikalle ja valita Netflixista jotakin oikean pelottavaa katseltavaa – jota todennäköisesti tihrustan sormien välistä huovan alle sukeltaneena.

Lue koko postaus tästä