Käsä tuli keittiöön

Keittiö sai kesäisen kosketuksen, kun löydettiin tämä kaunis pöytäryhmä. Meidän entinen raskas pöytäryhmä sai vihdoin väistyä, sillä oli todettava ettei meidän keittiöön vaan istu hyvin 6 henkilön ruokapöytä, vaikka se kuinka käytännöllinen vieraiden käydessä olisi. Kuvia aikaisemmasta pöytäryhmästä löytyy postauksesta ”oma koti ♡ olohuone & keittiö”. Jotenkin koko kokonaisuus näyttää todella kylmältä ja pikkuhiljaa kevään aikana olen saanut tuotua kotiin myös lämpöä mm. erilaisten viherkasvien avulla.


Olen tänä keväänä rakastunut ihan kunnolla tuohon puunväriin eri huonekaluissa, sillä se sopii tosi hyvin puunvärisen laminaatin kanssa. Alunperin pöydässä oli mustat jalat, jotka maalattiin ruiskulla valkoiseksi. Tulos oli paljon parempi kuin alkuperäinen väri. Pöydässä parasta on tuo pinnan väri, sillä nyt siitä ei näy helposti lika. Harmahtava sävy itsessään on myös todella piristävä, sillä se antaa juuri sopivaa kontrastia valkoiselle ja puunvärille.

Pöytäryhmän vaihtaminen ei vaatinut ollenkaan euroja, joka sopii erinomaisesti tälläiseen kotihoidontuki tilanteeseen, kun tilille kilahtaa joka kuukausi se pienoinen summa rahaa. Sisustusratkaisuissa kannattaa

Lue koko postaus tästä