Käsienpesun rikkomat kädet

Nyt kun käsien ahkeraa pesua suositellaan tehtäväksi usein ja saippualla, olen huomannut, että kädet kyllä kuivuvat ja menevät jopa rikki helposti. Siispä käsien rasvaamista täytyy tehdä joka pesun jälkeen. Kaivelin varastojani ja löysinkin erinomaisen käsivoiteen, joka paksuudestaan huolimatta uppoaa ihoon alta aikayksikön, joten työn lomassakaan tehty rasvailu ei kerrytä rasvakerrosta läppärin näppikselle  – tai mihinkään papereihin (tosin minun hommissani paperin käyttö on äärettömän minimaalista, koska kaikki hoidetaan elektronisesti).

Tämä käsivoide siis on Elivo-merkkinen Arganöljy Käsivoide, hypotuoksuinen, rypsiöljyä, arganöljyä, glyseriiniä, aaloeta, pantenolia ja E-vitamiinia sisältävä voide. Suorastaan hämmästyttävän hyvä, kosteuttaa ihoa kunnolla ja ei jää imeydyttyään rasvaiseksi kerrokseksi ihon pinnalle. Vahva suositus, joskin täytyy sanoa, että tuubin ulkonäön puolesta en varmaankaan tarttuisi tähän voiteeseen koskaan, jos sen myyntihyllykössä näkisin.

Näköjään tuubillinen maksaa 3-4 euron väliltä ostospaikasta riippuen, joten hintakaan ei ole paha, ja voide varsin riittoisaa.

Kuinka monella käsien iho kärsii tästä tehostetusta saippuapesusta?

Lue koko postaus tästä