Käsityöblogien joulukalenteri 2108


Jälleen on kalenterin aika. Joulu on jo ihan nurkantakana, tontut kurkkii ikkunoista, joululaulut raikaa ostoskeskuksissa, ihmisiä vilisee joka puolella. Jouluntunnelmaa ihanasta nautinnosta suureen stressiin. Tämä on siis se hetki, kun kannattaa istahtaa sohvalle lämpimään, laittaa rakkaimmat joululaulut soimaan, ottaa viereen lämmin glögi ja piparit ja avata kone. Tule tutustumaan tämän vuoden ihaniin käsityöblogeihin, jotka ovat mukana tekemässä ihanaa joulukalenteria.

Käsityöblogien joulukalenteri on ollut siitä lähtien kun Käsityöblogit -ryhmä perustettiin vuonna 2013, olen ollut joka vuosi itse mukana julkaisemassa oman ideani. Tänä vuonna oli tarkoitus kyllä tehdä postaus aiheesta mutta antaa tilaa uusille mutta toisin kävi. VillaNanna on mukana tänäkin vuonna ja materiaaleja on jo kavettu esiin.
Viime vuonna päätin tehdä saatteen joulukalenterille ja laittaa heti kaikkien osallistuvien blogien linkit esille ja nyt teen samoin. On helppo seurata itse joka päivä mitä seuraavasta luukusta tulee esille. Omaan postaukseen tulle myös kaikkien blogien kalenteripostaus ja oma työ tietenkin. Sen verran paljastan, että tänäkin vuonna

Lue koko postaus tästä