Käsityölupaukset 2019

Ihanaa, inspiroivaa ja parempaa uutta vuotta 2019! 
Tein käsityölupauksia vuonna 2017 ja tykkäsin siitä faktasta, että käsityövuosi voi olla myös inspiraatiopuuskien lisäksi tavoitteellinen. Viime vuonna idea jäi, koska osallistuin Mehukekkerit-blogin vuoden kestävään, kuukausiteemoilla varustettuun kässävuosihaasteeseen siinä vähän huonosti onnistuen. Tein loppujen lopuksi vain muutaman aiheeseen liittyen työn.Voit lukea täältä miten 2017 lupauksille kävi.
Yhdessä edellisistä postauksista sivusin jo muutamaa tavoitetta, jotka konkretisoin kirjoittamalla ne tähän listaan. Tänä vuonna siis otan itseäni niskasta ja listaan ylös kaiken, mitä haluaisin käsitöiden ja myös blogin kirjoittamisen saralla saavuttaa.

♥ Fading Point
Tämä Joji Locatellin huivi on roikkunut mun to do- listalla nyt 3 vuotta, eli vuoden 2016 Tampereen Kädentaitomessuilta asti. Tänä vuonna haluan tehdä sen ja ihan vain itselleni! Ja jos en tätä kyseistä huivia neulo, toinen vaihtoehto on Suburban Wrap.
♥ Suunnitelmallisempi sisällöntuotto
Kuten yhdessä aikaisemmassa postauksessa avasin, aion alkaa ennalta suunnittelemaan enemmän töitä ja blogin sisältöä nykyisen ”kirjoitan inspiraation iskiessä”-tavan lisäksi, jotta sisältöä tulisi tasaisin väliajoin ja tarpeeksi. Blogin

Lue koko postaus tästä