Käsityömessut 2019


// Sisäänpääsy messuille saatu blogipostausta vastaan

Tajusinpa, että en ole postannut tämän vuotisista Kädentaitomessuista Tampereella. Kädentaitomessut järjestettiin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 15.-17.11.2019. Messut ovat Euroopan (!!) suurimmat käsityöalan messut. Tänäkin vuonna rikottiin ennätys – yhteensä 55 436 kävijää.
Menin messuille messubussilla, johon hyppäsin Ratinan kauppakeskuksen edestä. Menomatkalla bussissa oli hyvin tilaa. Olin kerrankin ollut fiksu ja tulostanut näytteilleasettajien karttapohjan ja merkannut karttaan asettajat, joiden pisteellä haluaisin käydä. Täytyy todeta, että suunnistajaa meikäläisestä ei tule – välillä pyörin totaalisen eksyksissä yrittäen selvittää missä kohtaa karttaa mahdan olla. Jokaisen näytteilleasettajan ”kopissa” ei ollut numeroa näkyvillä, joka olisi helpottanut suunnistusta.


Aloitin A-hallista, mutta jonka totesin perille päästyäni mahdottomaksi kulkea. Siirryin siis E-halliin, sillä olin merkannut karttaani pari kohtaa sinne. E-hallista siirryin C-halliin, jossa kiertelin rauhakseen törmäten naapuriini. Kävin juomassa kahvin ja syömässä sämpylän, vaikka sämpylän hinta oli aivan ryöstöä – taisin maksaa siitä lähemmäs 7€ (!!). Jälkikäteen ajateltuna olisi ollut fiksumpaa käydä jossain syömässä lämmin ateria. 
Kierrettyäni