Käsityön teemavuosi 2019


Käsityönteemavuosi 2019 on nyt täällä!

Teemat on päätetty alkuviikosta ja nyt julkaisen vihdoin teemat ja ohjeet omassa blogissani. Tämä on sellainen projekti, jota olen oikeastaan odottanut. Mielenkiintoisia teemoja, joissa saa todella miettiä mitä kaikkea tekee. Parasta on se, että ei ole mitään tiettyä tekniikkaa miten toteuttaa mitäkin vaan toteutus tapahtuu niin kuin itse tahtoo. Ja jooka kuukaudelle ei ole pakko osallistua.

Kyse on vuoden mittaisesta projektista, jossa jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa ja kuukausi aikaa tehdä oma projektinsa. Teemavuoden tarkoitus on myös antaa inspiraatiota, jos ideat ovat hukassa. Mukaan voi tulla myös te, joilla ei ole blogia tai ette kuulu käsityöblogit -ryhmään. Voit julkaista työsi missä tahansa somekanavassa hashtagilla #käsityönteemavuosi. Toki voi myös tagata jokaisen teeman mukaan. Mitä enemmän näkyvyyttä teemalle on, sen parempi.

Teemat:
Tammikuu – LempiväriHelmikuu – Kodin kestotMaaliskuu – KierrätäHuhtikuu – MuuttolinnutToukokuu – JuhlatKesäkuu – RannalleHeinäkuu – Omasta päästäElokuu – Uuden edessäSyyskuu – Heijastin Lokakuu – Pysy lämpimänäMarraskuu – Tuunaa ja uudistaJoulukuu

Lue koko postaus tästä