Käsityön teemavuosi

Koska vuosi ei koskaan käynnisty ilman kässähaasteita, teimme yhteistuumin Käsityöblogit-ryhmän jäsenten kanssa sellaisen. Kyseessä on käsityön teemavuosi.

Käsityön teemavuosi on vuoden mittainen haaste, jossa joka kuukaudelle on oma teema. Voit tulkita ja toteuttaa kuukausiteeman itsellesi mieluisalla käsityötekniikalla ja linkata teemapostauksesi Käsityöblogit-ryhmässä ilmoituksista löytyvän tiedoston tai kuvan alle. Teemavuoden on tarkoitus myös olla inspiroimassa, jos idea on hukassa. Kuukauden teemat on tehty vapaasti tulkittaviksi, joten mikä tahansa käsityö ja toteutustapa käy. Rohkeasti kaikki mukaan, myös te, joilla ei blogia ole! Kuvia omista töistä voi jakaa esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa. Osallistuminen joka kuukaudelle ei ole pakollista.Somessa on käytössä hashtag #käsityönteemavuosi ja voit myös tägätä lisäksi kuukauden teeman omana täginä.Haasteen kansikuvaa saa vapaasti käyttää omassa blogissa.
Tällä haasteella saadaan minun mielestä taas lisää sitä ihanaa yhteisöllisyyttä kehiin, joka varsinaisessa käsityöblogin tekemisessä saattaa jäädä muuten minimiin, kun kässäilee vain omassa kodissa. Ainakin omalla kohdallani asia on näin, koska asun kaukana kaikista kivoista kässätapahtumista, joita vuoden aikana järjestetään.
Tässäpä siis koko vuoden aiheet:
Tammikuu

Lue koko postaus tästä