Käsityöt 2019


Käsityövuosi 2019 alkaa lähestyä loppuaan. On aika tarkastella, millaisia käsitöitä tänä vuonna tuli tehtyä. Alkuvuodesta neuloin parit lapaset sukulaislapsille, lisäksi sain valmiiksi adventtilapaset itselleni. Niistä tuli kieltämättä niin hienot, etten ole raaskinut niitä kovin montaa kertaa käyttää 😀 
Käsitöissäni oli pitkä tauko, johtuen motivaation ja inspiraation puutteesta. En nykyään enää viitsi virkata tai neuloa käsitöitä, ellei niille ole tiedossa ottajaa. Langatkin ovat niin arvokkaita, ettei niitäkään viitsi huvin vuoksi kuluttaa ilman käyttötarkoitusta. Virkkailin muutamat norsuvaunulelut ja sainpa toiveen virkatusta meduusastakin. Senkin virkkaaminen oli hauskaa, niitä voisi virkata vauvalahjoiksi vielä muitakin, sillä lähipiiriini on syntynyt ja syntyy ensi vuonnakin lisää vauvoja. 
Villasukkia saan siis neuloa jatkossakin varsinkin pieniä jalkoja lämmittämään. Loppuvuosi menikin neuloessa villasukkia – pääsääntöisesti lasten jalkoja lämmittämään. Tällä hetkellä työn alla on yhdet lapaset aikuiselle (kiilapeukaloa testasin!). Ne esittelen sitten ensi vuoden puolella! Tähän postaukseen ei myöskään ehtinyt eräs hiippapipo, jonka neuloin. 
Loppuvuodesta yritin myös ahkerammin kuluttaa lankavarastojani. Tosin siitä tuli hieman

Lue koko postaus tästä