Kässävuosi 2018

Edellisen sukkapostauksen piti olla tämän vuoden viimeinen, mutta en malttanut olla kun inspiraatio kirjoittaa kävi niin kovaksi.
Minun kuluneessa kässävuodessa on ollut vähiten aktiviteettia aikoihin ja olen neulonut tänä vuonna tosi vähän edellisiin vuosiin verrattuna. Oon kyllä neulonut – kaikki työt on vain aikalailla menneet uusiin koteihin enkä itselle ole jättänyt juuri mitään. Eniten oon kuitenkin ommellut. Vaatteita en osaa kuvata sen takia, että mallina joudun olemaan aina itse ja esiintyminen kuvissa ihan kokonaan on todella vieras ja ehkä jopa epämiellyttävä asia, joten siinä aion petrata ensi vuoden puolella.
Kuvaan kässäilyn lisäksi paljon muutakin, joten materiaalia, jota jää blogista pois on paljon. Lisäksi kässämateriaalia ja valmistuneita töitä on paljon enemmän kuin mitä blogiin tuon näytille, koska kaikki jutut eivät välttämättä ole oman postauksen arvoisia, mm. kakkupostaukset olen suosiolla jättänyt kokonaan täältä pois. Instagramiin julkaisen vapaammin aiheista ja niiden vierestä nimimerkillä rosannaofmay.
 Haluan näyttää nyt teille mitä kaikkea muuta kameraani on tallentunut kuluneen vuoden aikana

Lue koko postaus tästä