Kasvihuoneen raivausta ja kesähaaveita

Viime vuonna kasvihuone toimi tavallisen käyttötarkoituksensa lisäksi myös varastona remontissa tarvittaville välineille ja materiaaleille. Tuon jälkeen sinne alkoi syksyn mittaan kasaantua myös muuta “tuiki tarpeellista” tavaraa ja nyt keväällä minulla paloi pinna kasvihuoneeseen kuulumattomien rojujen kanssa.

“Kasvihuone”

Kasvihuoneeni ei ole ihan virallisen kuvauksen mukainen kasvihuone vaan sai alun perin alkunsa pergolana, joka sitten suljettiin kasvihuonemuovilla. Se on kuitenkin ollut varsin toimiva kapistus, vaikka lämmönsäätely on hyvin helteisinä päivinä aikamoisen vaikeaa. Lämmin siellä kuitenkin on ja sen verran tilaa, että kasvien lisäksi siellä mahtuu mukavasti oleskelemaankin. Puutarhapäivän jälkeen onkin mukavaa istahtaa alas ja lukea vaikkapa kirjaa.

Kasvihuoneen raivausta ja kesähaaveita

Nyt keväällä päätin, että tänä kesänä ei kasvihuone olisi pullollaan rakennuskampetta vaan haluan tilasta ihan oikeasti mukavan paikan niin kasveille kuin ihmisillekin. Ja tänä vuonna sinne ei toivottavasti pesiydy ampiaisiakaan niin kuin teki viime vuonna. Mattorullan sisään rakennettu pesä ehti aika suureksi ennen kuin huomasimme sen piharemontin

Lue koko postaus tästä