Kasvovoidetesti sokkona – voide 5

Nyt olemmekin jo päässeet testituloksissa toiseksi viimeiseen purkkiin. Onko lopussa luvassa edullista vai kallista, se selviää kohta!

Testaaja I

Voide nro 5Väri: Vaalean kellertävä, ehkä pieni määrä hehkuainetta (micaa?)Tuoksu: Hedelmäisen kukkainen. Sopivan mieto. Miellytti omaa nenää.Tuntu: Keskitäyteläinen+ voide. Klassinen voidemainen tuntu, ei geelimäisyyttä, öljymäisyyttä tai limaisuutta.Imeytyvyys ja sopivuus itselle: Tuntuu ravitsevalta jo kädellä. Liukuu iholle kivasti, imeytyy hyvin ja voi kerrostaa. Ei tosin täyteläisyyden takia juuri tarvitse kerrostaa. Ei rullaa. Tuntuu kaikin puolin juuri omalle iholle sopivalta. Riittää siis hyvin yöksi. Päiväksi annostelin vahingossa liikaa, mutta ohuempana kerroksena olisi ollut oikein passeli. Vaikka annostelin runsaasti, ei haitannut meikin kestoa.Fiilikset:Tykkäsin kaikin puolin oikein paljon. Ainoastaan tuoksu olisi voinut olla hieman miedompi ja pieni määrä hehkuainetta oli turha.Arvosana: 9Veikkaan voiteen kohderyhmän olevan 30- ja 40-vuotiaat kuivaihoiset. Hintaluokka varmaan noin 30 euroa.
Testaaja II
Purkki 5. Tuoksu – Kallis ja hyvä tuoksu.Ylellinen. Koostumus- Balmin ,tuhdin näköinen.paksua ja rasvaista.Ei tunnu kalliilta,mutta yövoiteeksi passelia.Oikeastaan en tykkää, aika neutraali olo

Lue koko postaus tästä