Kätevä & Tekevä -messuilla Lahdessa


// Ilmainen sisäänpääsy saatu blogin kautta

Olin viime viikonloppuna (3.-4.11.18) Lahdessa Kätevä & Tekevä messuilla. Lähdin lauantaina aamulla aikaisin Tampereelta junalla. Ilmainen messubussi kuljetti minut kätevästi Lahden rautatieaseman edestä messukeskukselle. Bussin kaartaessa messukeskukselle oli jono jo melkoisen pitkä. Tällä kertaa iloitsin siitä, että asiakaskutsulla pääsin kulkemaan viereisestä ovesta suoraan sisään. Vein vaatteeni narikkaan ja suuntasin ensimmäisenä E-halliin, jossa oli bussissa jaetun messuohjelman mukaan eniten niitä näytteilleasettajia, jotka kiinnostivat minua. 
Positiivista oli, että Lahden näytteilleasettajista suurin osa oli itselleni uusia tuttavuuksia. Olin myös iloinen, että paikalle saapuneet messukävijät olivat iloisia. Joillakin messuilla ihmiset ovat välillä hyvin töykeitä, tuuppivat ja tönivät. 


Kätevä ja Tekevä -messut olivat mielestäni kokoluokaltaan järkevän kokoinen kokonaisuus. Mielenkiinto pysyi yllä kun näytteilleasettajien määrä oli kohtuullinen. Messukeskusta ei oltu pyritty täyttämään myöskään liian täyteen, joten käytävillä oli tilaa kulkea ja hengittää – messuilla pääsisi siis etenemään mukavalla tahdilla. Useimmassa paikassa kävi kortti maksuvälineenä. Jonot kahviloihin pysyivät kohtuullisena. 


En ole itse perehtynyt nukkekotien rakentamiseen,

Lue koko postaus tästä