Kätkythälyttimestä kokemuksia Kuuden kuukauden takaa

Postaus on tehty yhteistyössä www.emmu.fi kanssa

Meillä on ollut kätkythälytin nyt käytössä sen 6 kuukautta ja olen kyllä todella tyytyväinen siihen. Aiemman postauksen voit lukea Nanny kätkythälyttimestä täältä. Esikoisen aikaan tosiaan heräilin vähän väliä tarkistamaan hengittääkö vauva. Nyt tämän myötä uneni on levollisempaa ja saan nukuttua sekä nukahdettua uudestaan helposti. En ole enää niin väsynyt kuin esikoisen aikaan, meillä olisi pitänyt todellakin olla tämä laite jo silloin, mutta moisesta silloin ollut tiennytkään.


Tätä on helppo käyttää ja kytkentä ei ole hankalaa. Meillä siirryttiin tosiaan ”isojen tyttöjen sänkyyn”suunnilleen tytön ollessa 4,5 kuukautta. Eli sanoimme heipat äitiyspakkaukselle koska se jäi pieneksi. Minua jännitti hieman mitenköhän tämä toimii pinnasängyssä pelkästään, kun tyttö pyörii paljon sängyssä. Ei onneksi vielä jalkopäähän vielä pyöri, niin tämä sensoroi onneksi vielä hyvin aluetta jossa tyttö nukkuu.

Olen käyttänyt tätä nyt satunnaisesti, koska me joudutaan pitämään tätä laitetta toisessa päässä. Muuten meidän esikoinen käy rämppäämässä sitä päälle ja pois ja joskus jopa niin, että

Lue koko postaus tästä